gastro-import-logo

DK | EN | NO | SE  | KUNDLOGIN E-HANDEL

 MG 8211 Emma svartvit webb2

Emma Kärrman - SÄLJARE

Kontor +46 42 29 60 00 | Direkt +46 42 453 12 37 | emk@gastro-import.com

Det var våra fantastiska produkter som fick Emma att söka sig till Gastro Import hösten 2016. Att få en utmaning och att kunna komma till butiker med ett stort utbud av premiumprodukter var andra saker som lockade henne med att jobba här. Hon har sin bas i Göteborgsregionen.

Hon har sin bakgrund i detaljhandeln (ICA Kvantum Kungsmässan), där hon har arbetat i kallskänken och som deliansvarig. Närmast kommer hon från Bröderna Nilssons delikatesser där hon jobbade i regionen Västra Götaland och Halland i 4 år med försäljning och produktutveckling.

Emma älskar matlagning och mat i alla dess former och är en glad amatörkock. Hon anser att ett glas gott vin och en plocktallrik kan förgylla vilken dag som helst. Hon brinner för rena råvaror och för det enkla i matlagning. Hennes två söner har en självklar plats i köket och de älskar det lika mycket som Emma.

På fritiden umgås hon gärna med familj och vänner. Sönerna spelar hockey så mycket tid tillbringas i ishallar runt omkring Göteborg. Hela familjen älskar att åka skidor så de åker till fjällen minst en gång per år. Hennes man jagar så det blir även mycket tid i skog och mark med deras hundar.

Favoritprodukterna är ju så klart Mamma Emmas serie med färsk gnocchi med olika smaksättningar. Art.nr. 501(naturell), 502 (ricotta & spenat), 503 (Gorgonzola), 505 (pumpa), 506 (minignocchi), 507(Mini Canederli m. speck)!