gastro-import-logo

DK | EN | NO | SE  | KUNDLOGIN E-HANDEL

Vin2

C & E GASTRO-IMPORT - WINE SELECTIONS

Vi på Gastro Import älskar mat, vi tycker att mat som är skapad med kärlek och passion helt enkelt smakar bättre. Mat kan vara en upplevelse om den lagas på rätt sätt, med rätt råvaror och vinet man dricker till är kronan på verket. När man hittar det perfekta vinet till maten och det uppstår magi, då har man lyckats. Det är så vi tänker på Gastro Import och vi strävar hela tiden efter att hitta de bästa vinerna som förhöjer smaken på våra fantastiska produkter.

Ambitionen, för alla våra produkter, är att hitta producenter som brinner för sitt hantverk och som hela tiden strävar efter att ta den gastronomiska nivån till nya höjder. Allt från ost, chark, olivolja till vin skall vara framtaget med varsamhet, respekt och inte minst kärlek. Vi känner därför en stolthet i att kunna säga att vinerna i vår portfölj kommer från mindre verksamheter och gårdar där
människorna drivs av passionen till sitt hantverk.

Stanna upp en sekund och reflektera över vad du har i glaset, luta dig sedan tillbaka och avnjut det tillsammans med några av våra fantastiska ostar och charkuterier. En kombination du inte vill missa.

Du kan ladda ner en sortimentslista över våra viner här (pdf)