gastro-import-logo

DK | EN | NO | SE  | KUNDLOGIN E-HANDEL

Kampanj för november och december

 Korsbar2
Kampanj november-december

Stundande högtider

Några av årets största högtider ligger framför oss och kampanjen innehåller produkter som är noga utvalda för att passa till och inför storhelgerna.

Bland charkuterierna hittar du terriner och patéer som passar de flesta smaker. Vad sägs om den populära Paté de Campagne, ankleverterrin smaksatt med Monbazillacvin eller en läcker hummer- och whiskeypaté. Du hittar också den praktfulla Rustichellon och en saftig, ugnsstekt kalkon på kampanjen som båda kan utmana den klassiska julskinkan på julbordet. Passa också på att prova våra tre charkuterier från svenska Vindelnrökt som alla tre har en underbar köttsmak med en tydlig och ändå balanserad rökighet.

Bland ostarna hittar du självklart traditionella julostar som Blue Stilton och grottlagrad cheddar, men också klassiska Brie de Meaux från Dongé i Frankrike och dessutom en trevlig nyhet från Spanien, Los Cameros. Det är en ko-, får och getmjölksost med en mild och rund smak.

Bland tillbehör och smaksättare hittar du bland annat cornichons, saffran, dijonsenap och hasselnötter men även fikonmarmelad och dadel/valnötskaka.

Till den söta avslutningen har vi tagit med läckra urkärnade körsbär som marinerats i kirsch och den populära italienska chokladen poker blå.

Priserna gäller 1 november-31 december 2017.

Läs mer om alla produkterna på kampanjen och beställ i webbshopen>>>

 

 vindeln2

Charkuterier på kampanjen>>>

 

 MG 0082 2

Fiskpateér på kampanjen>>>

 

696A3440 2

Ostar på kampanjen>>>

 

hasselnotter2

Kolonialvaror på kampanjen>>>