Reblochon Fermier AOP 450 g

F162
Reblochon är en rödkittost som kom till på 1200 -talet i Savoie och lagras i naturliga grottor på mellan 1000 till 1800 meters höjd. Av de 17 000 ton som produceras per år är endast 3 000 av dem "Fermier" - resten är "Frutitier". Skillnaden är att fermier tillverkas av mjölk från ett enda gårdsbestånd, medan frutitier är av mjölk från många gårdar. Vann silver vid Mondial du Fromage 2021.
Fakta
UrsprungslandFrankrike
Nettovikt i kilo0,45
EnhetKilo
Antal per kolli6
Kolli per lav10
Lager per pall10
KylvaraJa
Ingredienser
Opastöriserad koMJÖLK, salt, mjölksyrabakterier och löpe. Fett: 25-30g%, i torrsubstans:45%
Allergentyp Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos)
Allergener Ja
Näringsvärde
Energi (Kj/100g)1350
Energi (Kcal/100g)325
Fett30
Varav mättade fettsyror16,9
Protein27
Salt1