Pecorino al Tartufo di Grotta ca 1 kg

198
Pecorino al Tartufo här i en extra grottlagrad variant som samlat smak och styrka i 6 månader på Romagna Terre i Emilia Romagna, som har producerat några utmärkta traditionella italienska ostar sedan 1985. Smaken är fin och intensiv med distinkta toner från fårmjölken och fina inslag från tryffeln. Skorpan är inte ätbar.
Fakta
UrsprungslandItalien
Nettovikt i kilo1
EnhetKilo
Antal per kolli2
KylvaraJa
Ingredienser
Pastöriserad italiensk fårMJÖLK, tryffel (tuber Aestivum)min 1%, salt, löpe, mjölksyrabakterier. Skorpan är täckt med ekträdspulver (0,02%) Skorpan är inte ätbar. Kan innehålla spår av spannmål och nötter (valnöt) Det sker en naturlig viktminskning av produkten. Förvaras i kylskåp vid +5°C
Allergentyp Nötter,Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos)
Allergener Ja
Näringsvärde
Energi (Kj/100g)1472
Energi (Kcal/100g)355
Fett30
Varav mättade fettsyror22
Kolhydrat0,6
Varav sockerarter0,6
Protein22
Salt1,5