La Napoletana, tipo 00 pizzamjöl 1 kg

2113
La Napoletana är en mjuk tipo 00 speciellt framtagen för den berömda och officiella napolitanska pizzan. Den är AVPN-godkänd av Associazione Verace Pizza Napoletana och har en lyftstyrka på W310. För optimalt resultat måste den jäsa mellan 10 och 12 timmar. Molino Dallagiovanna i Emilia-Romagna har sedan 1832 specialiserat sig på att tillverka olika typer av mjöl - t.ex. för pizza som denna.
Fakta
UrsprungslandItalien
Nettovikt i kilo1
EnhetStyck
Antal per kolli10
EAN-nummer 8033772091183
KylvaraNej
Ingredienser
Ingredienser VETEMJÖL tipo 00
Allergentyp Spår av sojabönor,Spannmål som innehåller gluten
Allergener Ja
Näringsvärde
Energi (Kj/100g)1436
Energi (Kcal/100g)343
Fett0,8
Varav mättade fettsyror0,1
Kolhydrat73
Varav sockerarter1
Protein12
Salt0,002