Parmigiano Reggiano DOP 24 mån. 40 kg

102
Namnet är skyddat och osten framställs i ett klart definierat område av opastöriserad mjölk från lokala kor. Områdena är Parma, Reggio Emilia, Modena & Bologna väster om floden Reno, Söder om Mantova och öster om floden Po. Korna får endast utfodras med gräs och hö osten kan lagras länge, denna är minst 24 månader gammal.
Fakta
UrsprungslandItalien
Nettovikt i kilo40
EnhetKilo
Antal per kolli1
Kolli per lav5
Lager per pall5
KylvaraJa
Ingredienser
Opastöriserad koMJÖLK, salt, löpe. Fett i torrvikt: min. 32%. Ursprungsland: Italien
Allergentyp Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos)
Allergener Ja
Näringsvärde
Energi (Kj/100g)1633
Energi (Kcal/100g)392
Fett28,4
Protein33