Tagliolina med karljohan 250g
2226Skriv ut
Karljohansvamp - porcini på italienska - är en vanlig ingrediens i italienska pastarätter. Denna pasta innehåller 2% svamp. Pastan torkas och formas över kopparrör enligt gamla traditioner. Den kommer från Tarall'Oro i Puglia i södra Italien, som efter hand har blivit lite av ett gastronomiskt mecka. Koktid: ca. 8 minuter.
Koka i ca. 8 minuter för al dente.
Varumärke | De Bari |
---|---|
Ursprungsland | Italien |
Nettovikt i kilo | 0,25 |
Enhet | Styck |
Antal per kolli | 12 |
Kolli per lav | 12 |
Lager per pall | 8 |
EAN-nummer | 8003007826330 |
Kylvara | Nej |
Ingredienser | DurumVETE, vatten, dehydratiserad karljohansvamp 2% |
---|---|
Allergentyp | Spår av ägg,Spår av sojabönor,Spår av senap,Spannmål som innehåller gluten |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1539 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 363 |
Fett | 1 |
Varav mättade fettsyror | 0,4 |
Kolhydrat | 76 |
Varav sockerarter | 1,9 |
Protein | 12 |
Salt | 0 |