Ricotta 1,8 kg

178Skriv ut
Producenten Caseificio del Cigno ligger i Agnadello 4 mil öster om Milano i Lombardiet. Ricottan tillverkas av komjölk som värms upp och tillsätts löpe då bildas kvarg. Det blandas med vassle och värms upp ytterligare en gång (ri-cotta: kokt igen). Konsistensen är lätt grynig och smaken lätt sötaktig. Används mycket till kakor och desserter men även i det varma köket i t.ex. ravioli.
VarumärkeCasArrigoni
Nettovikt i kilo1,8
EnhetStyck
Antal per kolli2
Kolli per lav7
Lager per pall8
KylvaraJa
Ingredienser Vassle, pastöriserad koMJÖLK, grädde, salt, surhetsreglerande medel: citronsyra. Förvaring i kylskap vid 2°-4°C. Öppnad förpackning förvaras i kylskåp i högst 24 timmar. Bäst före: se datumstämpel.
Allergentyp Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos)
Allergener Ja
Energi (Kj/100g)642
Energi (Kcal/100g)155
Fett12,4
Varav mättade fettsyror8,9
Kolhydrat3,7
Varav sockerarter3,7
Protein7,1
Salt0,5