Tavoliere 2 kg

155 Skriv ut
En specialitet från Veneto i Italien. Här samlar man mjölk från enbart en besättning av kor och blandar inte in mjölk från andra. Detta ger en renare och djupare mjölksmak. Osten får sin färg genom att den har gnidits in i tomat och olivolja. Lagringstid ca. 8 veckor. En fin ost som bara blir bättre med tiden.
Varumärke Casearia Carpenedo
Nettovikt i kilo 1,3
Enhet Kilo
Antal per kolli 8
Kylvara Ja
Ingredienser KOMJÖLK, mjölksyrabakterier, löpe, salt. Skorpan är behandlad med tomatjuice ( min. 0.1 %). Ursprungsland MJÖLK: Italien.
Allergentyp Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos)
Allergener Ja
Energi (Kj/100g) 1456
Energi (Kcal/100g) 360
Fett 29
Varav mättade fettsyror 20,5
Kolhydrat 0,6
Varav sockerarter 0,19
Protein 23
Salt 0,52

Andra som köpte denna köpte också