Reblochon Fermier AOC 450 g

F162 Skriv ut
Reblochon är en rödkitost som blev till på 1200 -talet i Savoie och lagras i naturliga grottor på mellan 1000 till 1800 meters höjd. Av de 17 000 ton som produceras per år är endast 3 000 av dem "Fermier" - resten är "Frutitier". Skillnaden är att fermier tillverkas av mjölk från ett enda gårdsbestånd, medan frutitier är av mjölk från många gårdar. Vann silver vid Mondial du Fromage 2021.
Nettovikt i kilo 0,45
Enhet Kilo
Antal per kolli 6
Kylvara Ja
Ingredienser Opastöriserad koMJÖLK, salt, mjölksyrabakterier och löpe. Fett: 25-30g%, i torrsubstans:45%
Allergentyp Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos)
Allergener Ja
Energi (Kj/100g) 1350
Energi (Kcal/100g) 325
Fett 30
Varav mättade fettsyror 16,9
Protein 27
Salt 1

Andra som köpte denna köpte också