Pasta

Valentini Ravioloni gorgonzola päron
Familjeföretaget Valentini startades för mer än 40 år sedan. Generationsskiften har skett men det har inte påverkat deras principer om hög kvalitet och deras passion för yrket. Idag är det Patrizio, Francesco och Monica som driver verksamheten vidare. Vi har valt ut fem varianter av deras färska pasta varav denna är en ravioli fylld med gorgonzola och Williamspäron.
Artikelnummer : 2122
Produktnamn: Valentini Ravioloni gorgonzola päron
Land:
Antal per kolli : 8
Lagerstatus: I lager
Kylvara : Ja
Pasta (50%) DurumVETEmjöl, typ "0" VETEmjöl, ÄGG från frigående höns 10% *, vatten, salt. Fyllning (50%) får-ricotta (vassle från fårMJÖLK, fårMJÖLK och salt), Gorgonzola DOP (koMJÖLK, mjölksyrabakterier, salt, löpe) 14,8% *, kanderade och tärnade Williamspäron (päron, sirap glukos-fruktos, socker) 6,2 % *, rismjöl, vegetabiliskt fiber, salt. Kan innehålla spår av: fisk, kräftdjur, blötdjur, nötter, soja. * Procentandelen avser den färdiga produkten.
AllergentypSpår av kräftdjur, Spår av fisk, Spår av nötter, Spår av sojabönor, Spår av blötdjur, Spannmål som innehåller gluten, Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos), Ägg och produkter baserade på ägg
Näringsvärde per 100g:Energi (Kcal/100g) | 248 |
Energi (Kj/100g) | 1042 |
Fett | 9g |
Varav mättade fettsyror | 5.6g |
Kolhydrat | 29g |
Varav sockerarter | 5.6g |
Protein | 11g |
Salt | 1.2g |