Shop

FISK- OCH SKALDJURSSOPPOR FRÅN BRETAGNE

FISK- OCH SKALDJURSSOPPOR FRÅN BRETAGNE

Grundaren till familjeföretaget La Paimpolaise började sin kulinariska resa som kock och efter att ha praktiserat yrket i över 20 år så föddes en längtan efter att få förföra och tillfredsställa de mest kräsna gommarna i ett annat sammanhang. Så 2002 skapade Yann Trébaol en liten experimentell köksverkstad.

Småskalig högkvalitativ tillverkning

Idén som Yann Trébaol ville förverkliga var att visa att han kunde använda sin kulinariska know-how för andra ändamål än cateringbranschen. Han gav sig själv 5 år för att uppfinna, testa, skapa recept och utveckla sin idé. Efter fyra års hårt arbete kunde Yann Trébaol 2007 konstatera att han, tillsammans med sin familj, hittat rätt i sitt sökande. De skulle satsa på småskalig högkvalitativ tillverkning och paketering av marina produkter, allt med råvaror fiskat utanför kusten av deras älskade Bretagne.

Från de bästa råvarorna i Bretagne

Verksamheten är belägen i den lilla fiskehamnen Paimpol, i norra Bretagne i Frankrike och har sedan starten jobbat utifrån tre grundläggande principer: råvaror från färsk fisk och skaldjur, hög kvalitet på slutprodukten och en stor lyhördhet mot sina kunder. Målsättningen är att ge så många som möjligt en chans att få smaka på klassiska fisk- och skaldjursrätter från Bretagne men att också addera en liten twist till de traditionella recepten, erbjuda nya kombinationer och återinföra några glömda favoriter. Allt detta med garanterade färska och autentiska ingredienser. Inget artificiellt läggs till här inte!

Se hela vårt sortiment

Gastroshopen

Läs mer om våra produkter och handla

Gastro Imports e-handel