Shop

Great Taste Award till Torres ostchips

Great Taste Award till Torres ostchips

Spanska Torres gör några av de allra bästa och sprödaste potatischipsen på marknaden och en av deras senaste sorter - med smaker av läcker spansk ost - har precis tilldelats en stjärna vid prestigefyllda Great Taste Awards.

1-stjärnig spansk ostkrispighet

Torres syn på tillverkning av potatischips bygger på en grund av naturliga ingredienser av hög kvalitet som hanteras och bearbetas på ett hållbart sätt. Gemensamt för alla deras sorters potatischips är att de alltid påbörjas genom urvalet av de bästa potatisarna från lokala jordbrukare. Härtill kommer deras unika och delikata kryddsättning av chipsen, där den här varianten är något alldeles speciellt - den kryddas med den underbara spanska fårmjölksosten Manchego, men eftersom Manchego är ett skyddat varumärke får du bara använda ostens namn i sin naturliga form och i detta fall torkas osten så att man kan smaksätta chipsen med den. Detta förändrar dock inte det faktum att de smakar fantastiskt och expertpanelen vid Great Taste Awards var helt eniga om det häromdagen. Gastro Import är exklusiv importör av chips från Torres.

The Great Taste Awards är en av världens största och mest trovärdiga bedömningsinstanser och prisutgivare för mat och dryck med en panel på över 500 experter som smakar och bedömer flera tusen gastronomiska produkter, varav de bästa tilldelas en, två eller tre av de prestigefyllda stjärnorna.
Vid den nyligen avslutade 2020-upplagan smakades och bedömdes så många som 12 777 produkter.

Se hela vårt sortiment

Gastroshopen

Läs mer om våra produkter och handla

Gastro Imports e-handel