Shop

Kampanj på Monte Nevados premiumskinkor

Kampanj på Monte Nevados premiumskinkor

Monte Nevados historia börjar 1898 då Juan Olmos återvände från kriget och bestämde sig för att investera sin förtjänst från militärtjänstgöringen i drygt hundra grisar. Juan Olmos och hans familj ägde ett område i höglandet i Segovia där vindförhållandena och de närliggande snötäckta bergstopparna hade perfekt klimat för att torka skinka.

Skinka - när den är helt perfekt

“El jamon en su momento perfecto”. Så lyder Monte Nevados motto, vilket översatt ungefär betyder ”Skinka när den är helt perfekt”. Under åren som kom växte företaget sig större men allt fokus lades ner på att optimera kvaliteten på torkningen och att välja ut skinkorna i exakt det ögonblick i processen när de var helt perfekta – därav det motto som Monte Nevado lever efter till punkt och pricka än idag.

Monte Nevado producerar ett brett sortiment av kvalitetsskinkor och i vårt sortiment hittar du bland annat den unika Mangalicaskinkan som lufttorkas i 28 månader, en Gran Serrano som lufttorkas i 24 månader och båda är helt utan tillsatser, det tillsätts endast lite havssalt! Vi har också deras Iberico Bellota röd label 36 månaders och Serrano Oro 15 månaders.

Just nu hittar du dessa till kampanjpris hos oss!

Monte Nevado kampanj

Se hela vårt sortiment

Gastroshopen

Läs mer om våra produkter och handla

Gastro Imports e-handel