Shop

No Nojo No Spice - Asiatisk allsidighet helt utan tillsatser

No Nojo No Spice

Nojo betyder ”gård” på japanska och är en serie av glutenfria och veganska såser som förhöjer smaken på och lyfter din måltid. De tre olika såserna är alla gjorda på noggrant utvalda och omsorgsfullt extraherade ingredienser och innehåller inga konstgjorda färgämnen eller aromer; Nojó är 100 procent naturlig och 200 procent smak.

Asiatisk allsidighet - helt utan tillsatser

Nojo utgår alltid från minimalt bearbetade ingredienser och undviker helt konstgjorda sötningsmedel, färgämnen, aromer samt raffinerade oljor och konstgjorda konserveringsmedel.

Rapsen till oljan odlas i det skyddade naturområdet Costwolds i sydvästra England och varje sås tillverkas enligt traditionella japanska recept, där endast de finaste ingredienserna av den högsta kvaliteten används - inklusive glutenfri soja, förstaklassig lönnsirap, den distinkta kryddblandningen togarashi och en hel del andra naturliga ingredienser. Nojos såser finns i tre grymma varianter: en Teriyaki med trevligt sting och fint djup, den karakteristiska nötaktig sesamsåsen med en pikant touch samt den fylliga söta vita misosåsen.

De tre såserna finns med i nästan alla klassiska asiatiska rätter men de kan också var och en göra underverk på många olika rätter även utanför det asiatiska köket. Prova till exempel några skedar sesamsås på en avokado toast, tillsätt lite Teriyaki i din sås, soppa eller buljong eller blanda i lite vit Miso i salladen för att lyfta den till nya höjder – möjligheterna är många!

Japanska såser

Se hela vårt sortiment

Gastroshopen

Läs mer om våra produkter och handla

Gastro Imports e-handel