Shop

Spröda nyheter från Torres

Spröda nyheter från Torres

Det traditionsrika spanska företaget Torres är välkända för sina lyxiga potatischips med olika smaksättningar och senaste lanseringen de gjorde var med rotfrukter som redan har funnit sina lojala kunder. Nu är de på innovationspodiet igen med tre otroligt spännande och spröda snacks tillverkade av några högaktuella råvaror och en delikat ny potatischipsvariant smaksatt med läcker spansk lagrad ost, spröda snacks som ger mersmak.

Familjeföretag med höga ambitioner

Familjeföretaget Torres historia börjar år 1969 då det gifta paret Manuel och Ángeles hade ett litet marknadsstånd i kuststaden Premià de Mar i Katalonien där de sålde potatis.

Nu 50 år senare är Torres ett världsomspännande företag och ett välkänt internationellt varumärke. Trots alla framgångarna så förblir de trogna sina traditioner och hyser fortfarande lika stor kärlek till det de gör. De är dock inte rädda för utveckling och förnyelse vilket deras nya produkter är ett perfekt exempel på; Krispiga quinoasticks med chiafrön, linsskruvar med honung och bön- och ärtstavar med lime och peppar.

Torres nya potatischips är smaksatta med lagrad fårost, vilket ger en underbar ostsmak. Manchego används men detta får inte skrivas på påsen eftersom namnet Manchego inte får användas när osten förvandlas från sin ursprungliga form och här används den i uttorkad form.
Men smaken finns där!

Vi vet att vi alltid kan lita på att Torres produkter håller hög kvalitet och att de endast använder lokala noga utvalda råvaror till alla sina produkter och de senaste nytillkomlingarna är inga undantag.

Läs mer om familjeföretaget Torres här >>>

Bönor, linser

Se hela vårt sortiment

Gastroshopen

Läs mer om våra produkter och handla

Gastro Imports e-handel