Shop

Terraliva - En av de bästa av de bästa

Terraliva - En av de bästa av de bästa

Det är ingen nyhet att sicilianska Terraliva producerar några av de finaste, bästa och mest välsmakande olivoljorna i världen och det har de har fått erkännande för om och om igen genom åren och nu har de återigen blivit utvalda bland de allra bästa i en prestigefylld internationell tävling; Leone d'Oro - The Golden Lion.

Leone d'Oro International är en annorlunda olivoljetävling som tar en ära över att vara den mest selektiva i sitt slag i världen. Den är helt oberoende av sponsring och finansiering och ägnar sig helt enkelt åt uppdraget att hjälpa tillverkare att ständigt förbättra och utveckla sina produkter genom konstruktiv feedback från en expertpanel som är utvald med fokus på mångsidighet och de är utbildade och tränade på att smaka de olika oljorna.

Varje år smakar och utvärderar panelen, bestående av 13 personer, ett stort antal av de absolut bästa olivoljorna på marknaden i flera omgångar, men endast de oljor som får 85 eller mer av de 100 möjliga poängen fortsätter till den officiella Selezione Leone där 8 olivoljor tävlar i olika kategorier, och det är här som Terralivas Cherubino-olja åter igen är invald. Vi kan bara stämma in i kören av lovprisningar - Terraliva är fullkomligt unik när det kommer till kategorin extra jungfru olivolja!

Se hela vårt sortiment

Gastroshopen

Läs mer om våra produkter och handla

Gastro Imports e-handel