Shop

Bioferme

Bioferme

Belgisk ekologisk ost och yoghurt

Fromagerie des Ardennes producerar både ekologiska ostar från get, ko eller får eller en blandning av de tre, både pastöriserade och opastöriserade varianter.

Ekologiskt från de frodiga Ardennerna

Belgiska Fromagerie des Ardennes ligger i Werbomont, mitt i det lummiga Ardennerna, där jordbruk fortfarande är en viktig sysselsättning. Miljön och en hållbar djuruppfödning är väsentliga delar av deras vision och tanken med den ekologiska produktionen. Deras mejeri ligger precis mitt i det gröna landskapet och djuren betar fritt i den fantastiska miljön vilket verkligen återspeglas i dessa ostar och yoghurtar. Den ekologiska mjölken hämtas från närliggande gårdar tre gånger i veckan för att hållas så färsk som möjligt.

Mjölk från närliggande gårdar tre gånger i veckan

Fromagerie des Ardennes visar en mångsidighet i sin produktion genom att både kunna leverera ekologisk ost från get, ko och får men också en blandning av de tre - både i pastöriserade och opastöriserade versioner.

De producerar dessutom en ljuvlig linje av ekologisk yoghurt under namnet Bioferme som smakar underbart och levereras i dekorativa glas som förhöjer hela intrycket. Yoghurten är naturell och krämig med en frisk smak och finns i sju smaker i form av en frukt- eller bärkompott i botten på glaset: jordgubbe, hallon, aprikos, blåbär, körsbär, fikon eller helt naturell.

Se hela vårt sortiment

Gastroshopen

Läs mer om våra produkter och handla

Gastro Imports e-handel