Shop

La Tua pasta

La Tua pasta

Enastående italienskt hantverk mitt i London

La Tua betyder ”Din pasta” och det passar verkligen denna prisvinnande pastaproducents produkter för det är utan tvekan det närmaste man kan komma hemlagad pasta utan att ha lagat den själv, och varför skulle man göra det själv när La Tua gör det så mycket bättre?

TILLVERKAS I LONDON MEN

SMAKAR SOM I ITALIEN

London är kanske inte känt som en högborg för pasta men La Tua är på många sätt mer italienskt än den rödaste tomatsås. När du träder in i deras universum, t.ex. vid ett av deras stånd på en av Londons matmarknader, kan du lika gärna befinna dig långt ner i klacken på den italienska stöveln.

Familjeföretag med starkt

Italienskt ursprung

Det startade 2006 som ett litet familjeföretag då Francesco med sitt starka italienska ursprung och hans fru Caroline hade en ambition om att tillverka färsk pasta för hand och göra den så god att de bästa kockarna skulle vara stolta över att servera den och även vilja kalla den deras egen.

Målet har de för länge sedan nått och på vägen dit har de aldrig kompromissat med kvaliteten eller värderingarna. La Tua Pasta har vuxit en hel del sedan starten 2006 men de producerar fortfarande den färskaste pastan, lagad förhand, med fyllningar lagade från grunden utifrån traditionella italienska metoder och recept. Alla ingredienser är färska och naturliga, och för att pastan ska vara så färsk som möjligt förvaras den inte på lager utan den tillverkas från dag till dag.

Pastan har vunnit

flera priser

I vårt sortiment hittar du bland annat de två prisvinnande tortellinivarianterna med svart tryffel & burrata och spenat & ricotta men även den med den spännande fyllningen ’nduja & mascarpone.

Bonusinformation: 2008 satte Francesco världsrekord i flest vikta tortelloni på tre minuter – 25 stycken fick han ihop.

Se hela vårt sortiment

Gastroshopen

Läs mer om våra produkter och handla

Gastro Imports e-handel