Shop

Ritchies lemonad

Ritchies lemonad

Premiumlemonad från Belgien i skön retrostil

Ritchies lemonad är tillverkade av 100 % naturliga ingredienser! Den kolsyrade drycken sötas med rörsocker och är helt fria från konserveringsmedel. Snygg retrodesign med skruvkapsyl och den finns i tre smaker.

HISTORIA med

genuina familjetraditioner

Varumärket lanserades ursprungligen på 50-talet och producerades ända fram till 1970 då man la ner produktionen. 2015 beslöt sig Jan Verlinden för att återuppta familjetraditionen och är nu 4: e generationens dryckesproducent i familjen. Kunskapen och erfarenheten av lemonadtillverkning har förvaltats och förädlats genom generationerna men det genuina hantverket är väl bevarat.

Skruvkapsyl och

Retrodesign

Lemonaden har ett lågt sockerinnehåll vilket ger drycken en fantastiskt lätt och fräsch smak och är en riktig törstsläckare. Den passar i alla sammanhang; som måltidsdryck, sommardrink eller som ett alkoholfritt alternativ till festen. Med sin unika retrodesign, sin skruvkapsyl och utmärkta kvalitet har Ritchie en stark visuell framtoning. Ett år efter nylanseringen är Ritchie nu tillgänglig i mer än 450 butiker i Belgien inklusive många trendiga barer/restauranger samt numera tillgänlig i Sverige via Gastro Import sedan våren 2018. Produktion sker i Belgien och hållbarheten är ett år efter produktionsdatum.

Se hela vårt sortiment

Gastroshopen

Läs mer om våra produkter och handla

Gastro Imports e-handel