Grignola Robiola Stagionata 400 g

2210Skriv ut
Robiola är en krämig rödkittost med ursprung från Langhe i Piemonte. Historiskt sett tillverkades den av getmjölk men med tiden har man tillåtit att den även tillverkas av get-, får- eller komjölk eller en blandning av de tre. Denna Grignola Robiola från Gildo Formaggio är tillverkad enligt gammal tradition som liknar Taleggios, men den görs på hel mjölk från lokala bergskor i Valsassina-dalen i de italienska Alperna. Den lagras i cirka 45 dagar i grottor där de delikata aromerna och den krämiga känslan utvecklas på naturligt vis. Ersätter artikel 124.
VarumärkeGildo Formaggi
UrsprungslandItalien
Nettovikt i kilo0,4
EnhetKilo
Antal per kolli4
Kolli per lav12
Lager per pall10
EAN-nummer 2450581004429
KylvaraJa
Ingredienser Pastöriserad koMJÖLK, salt, löpe
Allergentyp Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos)
Allergener Ja
Energi (Kj/100g)1319
Energi (Kcal/100g)315
Fett26
Varav mättade fettsyror18
Kolhydrat0,4
Varav sockerarter0,4
Protein19
Salt2,1

Andra som köpte denna köpte också