Santa Catarina

Hållbart fiskad tonfisk från Azorerna

 

Tonfisken från Santa Catarina representerar något av det bästa inom hållbar konservering. De är en av världens bästa producenter som levererar bland de finaste och godaste konserverade tonfisken som finns att hitta. Azorernas natur har letat sig ner i burkarna som Santa Catarina smaksätter med lokala örter och smaktraditioner.

Kvalitet, hållbarhet och hälsa

Deras grundprinciper handlar om kvalitet, hållbarhet och hälsa. Kvaliteten talar för sig själv när du smakar på tonfisken, då denna konserverade tonfisk är helt makalösa vad gäller smak, konsistens och uttryck.

Tonfisken produceras på Azorerna av Santa Catarina Preserves, som är en producent som har gjort högkvalitativ konserverad tonfisk i nästan 100 år. Azorernas natur har letat sig ner i burkarna som Santa Catarina smaksätter med lokala örter och smaktraditioner.

Tradition och modernisering

Santa Catarina erbjuder ett varierat, utsökt urval, fyllt med unika smakkombinationer som perfekt kompletterar den saftiga och möra tonfisken. Tonfisken är av typen Skipjack/ Bonit (katsuwonus pelamis) som är en av de mindre tonfiskarterna som ligger längre ner i näringskedjan, vilket gör att Skipjack inte samlar på sig lika mycket skadliga ämnen i köttet som sina äldre, större artkamrater. Santa Catarina fokuserar på hantverk och kvalitet, och får tonfisken från lokala fiskare, vilket säkerställer en snabb resa från havet till burken – det ser till att smaken är på topp och samtidigt håller nere klimatpåverkan så mycket som möjligt.

Det låter dig få en liten bit av Azorerna på ditt bord - med ett gott samvete på köpet.

Santa Catarinas produkter