Stefania Calugi

- Tryffel från hjärtat av Toscana 

Familjeföretaget med anor från 1908. 

Tryffel sedan 1908

Stefania Calugi, ett familjeägt företag beläget mellan San Miniato och Castelfiorentino i Toscana, har sedan 1987 levererat tryffel och tryffelprodukter av högsta kvalitet till tryffelälskare världen över. Deras arv, rotat i en passion nedärvd genom generationer sedan 1908, garanterar att varje produkt inte bara är äkta utan också bär på stolthet och tradition.

Bred portfölj

Deras portfölj av tryffelprodukter inkluderar färska tryfflar och ett brett sortiment av  produkter baserade på tryffel, från oljor och kryddor till honung och konserver, alla tillverkade med stor passion och med kravet att uppfylla de högsta kvalitetsstandarderna.

100% MADE IN ITALY-certifierade

Alla deras produkter är 100% MADE IN ITALY-certifierade och erbjuder spårbarhet från skog till bord. Stefania Calugi balanserar traditionell kunskap med innovativa  tillverkningsmetoder för att skapa produkter som är optimerade för att höja varje måltid.
 
Stefania Calugi är mer än en leverantör; de är din partner i att skapa unika gastronomiska upplevelser. Här får du genuina italienska smaker och möjligheten att dela deras passion för tryffelns distinkta kvalitet.

Stefania Calugis produkter

Gastrobutiken

Upptäck vårt unika utbud av charkuterier, ost, oliver, olja, vinäger, grönsaker, fisk, sylt, vin och mycket mer!