Salumificio Monteporo startades av bröderna Pugliesi för att de ville börja tillverka 'Nduja, en specialitet som har sitt ursprung från byn di Spilinga i Monte Poro. Den är numera DOP-märkt (ursprungsskyddad) och får bara tillverkas här. 'Nduja tillverkas av fläskkött från grisens bog, lår, sida, kind och fett som blandas med mild och stark chili (peperoncino) och röks lätt i slutfasen.
| Varumärke | Monteporo |
|---|---|
| Ursprungsland | Italien |
| Nettovikt i kilo | 0,09 |
| Enhet | Styck |
| Antal per kolli | 20 |
| EAN-nummer | 8034094150039 |
| Kylvara | Nej |
| Ingredienser | Späck 52%, fläskkött 13%, paprika, stark chilipeppar 7,2%, salt, solrosolja. |
|---|---|
| Allergener | Nej |
| Energi (Kj/100g) | 2284 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 553 |
| Fett | 54 |
| Varav mättade fettsyror | 26 |
| Kolhydrat | 5 |
| Varav sockerarter | 0,7 |
| Protein | 11 |
| Salt | 3 |
