Nduja di Spilinga ca 0,8kg

427 Skriv ut
Salumificio Monteporo startades av bröderna Pugliesi för att de ville börja tillverka Nduja, en specialitet som har sitt ursprung från byn di Spilinga i Monte Poro. Den är numera DOP-märkt (ursprungsskyddad) och får bara tillverkas här. Nduja tillverkas av fläskkött från grisens bog, lår, sida, kind och fett som blandas med mild och stark chili (peperoncino) och röks lätt i slutfasen.
Nettovikt i kilo 0,8
Enhet Kilo
Antal per kolli 12
Kylvara Ja
Ingredienser Späck 58%, fläskkött 15%, mild chili, chilipeppar, salt, solrosolja.
Allergener Nej
Energi (Kj/100g) 2245
Energi (Kcal/100g) 543
Fett 51
Varav mättade fettsyror 20
Kolhydrat 9,7
Varav sockerarter 0,8
Protein 11
Salt 4,4

Andra som köpte denna köpte också