Savigni Capocollo ca. 1,6 kg EKO
2089Skriv ut
Traditionell toskansk specialitet även känd som coppa. Vanligtvis har dock capocollo en starkare touch av grovmalen peppar än coppa. Grisnacksfilén används till coppa och capocollo och denna från ekologiska Savigni i Toscana är gjord av kött från Cinta Senese. Rasen Cinta Senese lever fritt och är en av de mest delikata med sitt mörka marmorerade kött.
Nettovikt i kilo | 1,6 |
---|---|
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 10 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Fläskkött*, salt från Cervia, svartpeppar*, kanel*, vitlök*. *ekologiskt ursprung. Kan innehålla spår av nitrit och nitrat. |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 1676 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 401 |
Fett | 31,6 |
Varav mättade fettsyror | 11,8 |
Kolhydrat | 0 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 28,6 |
Salt | 4,9 |