Ankrillette utan tillsatser och en klassiker från det franska lantköket. Ankköttet tillagas under lång tid, tills det blir så mört att det faller isär. Därefter blandas strimlorna med ankfett – ursprungligen ett sätt att konservera köttet. Från producenten Orocbat i regionen Sud Ouest i det sydvästra hörnet av Frankrike, vida känt för sin gastronomi.
| Varumärke | Orocbat |
|---|---|
| Ursprungsland | Frankrike |
| Nettovikt i kilo | 0,09 |
| Enhet | Styck |
| Antal per kolli | 24 |
| Kolli per lav | 13 |
| Lager per pall | 8 |
| EAN-nummer | 3254637012234 |
| Kylvara | Nej |
| Ingredienser | Ankkött, salt, peppar |
|---|---|
| Allergener | Nej |
| Energi (Kj/100g) | 1360 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 330 |
| Fett | 30,8 |
| Varav mättade fettsyror | 10,4 |
| Kolhydrat | 0,5 |
| Varav sockerarter | 0,5 |
| Protein | 13 |
| Salt | 1,1 |
