Capa Negra har sin besättning av Iberico Bellota grisar i Jabugo. De har valts ut och rekommenderas av den 3-stjärniga Michelinkocken Martí Berasategui' tack vare köttets smak. Skinkan är lufttorkad i minst 28 månader. Handskuret. Tas ut ur förpackningen minst 20 minuter innan avnjutning.
| Varumärke | Capa Negra |
|---|---|
| Ursprungsland | Spanien |
| Nettovikt i kilo | 0,08 |
| Enhet | Styck |
| Antal per kolli | 30 |
| EAN-nummer | 8436034851165 |
| Kylvara | Ja |
| Ingredienser | Iberico Bellota skinka från 100% Ibericogris, salt, socker, surhetsreglerande medel E-331 iii och konserveringsmedel E-250 och E-252. |
|---|---|
| Allergener | Nej |
| Energi (Kj/100g) | 1438 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 345 |
| Fett | 21,3 |
| Varav mättade fettsyror | 1,42 |
| Kolhydrat | 1 |
| Varav sockerarter | 0 |
| Protein | 37,1 |
| Salt | 3,1 |
