Ventricina är en kryddstark italiensk salami som man hittar i Italien både i sin rena form som antipasti samt på pizza och i panini. Den är grovmald och har en fin karaktäristisk fettmarmorering och varmröd färg. Smaken är varm och pikant med en behaglig syra. Tillverkad enligt gamla syditalienska traditioner och lufttorkad i 2 månader. En förpackning innehåller ca. 45 skivor.
| Varumärke | Ibis |
|---|---|
| Ursprungsland | Italien |
| Nettovikt i kilo | 0,5 |
| Enhet | Styck |
| Antal per kolli | 6 |
| Kolli per lav | 9 |
| Lager per pall | 11 |
| EAN-nummer | 8002980008009 |
| Kylvara | Ja |
| Ingredienser | Fläskkött, kryddor, salt, dextros, aromämnen. Antioxidant: Natrium askorbat E301 Konservering: Kaliumnitrat E252, natriumnitrit e250. |
|---|---|
| Allergener | Nej |
| Energi (Kj/100g) | 1709 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 413 |
| Fett | 36 |
| Varav mättade fettsyror | 12 |
| Kolhydrat | 0,2 |
| Varav sockerarter | 0,2 |
| Protein | 22 |
| Salt | 3,9 |
