Iberico Bellota med ben 7 kg
E56Skriv ut
Den berömda Pata Negra-grisen (svartfotsgrisen). Noggrant utvald bland Iberico-grisarna i den sydvästliga delen av Spanien. De får i sista delen av uppfödningsfasen gå fritt och lever uteslutande av ekollon. Skinkan lufttorkas i minst 24 månader. Det ger den ultimata smakupplevelsen där kött och fett förenas i en sällan skådad harmoni. Ansedd av de flesta som världens bästa skinka.
Nettovikt i kilo | 7,82 |
---|---|
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 1 |
Kolli per lav | 4 |
Lager per pall | 10 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Naturligt mognad skinka, salt, socker. Antioxidant: E301, Konservering: E250, E252. |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 1138 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 272 |
Fett | 16 |
Varav mättade fettsyror | 5,3 |
Salt | 5 |