Cinco Jotas (5J) har blivit liktydligt med maximal kvalitet inom branchen för Iberisk skinka. Familjen Sánchez Romero Carvajal har producerat skinkor i mer än 125 år. Det används 100% Iberisk skinka från Jabugo, ekollon baserat foder i Montanera (berg) perioden. Skinkan bör stå i rumstemperatur minst 1 timme före servering.
| Varumärke | Cinco Jotas |
|---|---|
| Ursprungsland | Spanien |
| Nettovikt i kilo | 3,5 |
| Enhet | Kilo |
| Antal per kolli | 1 |
| EAN-nummer | 2328046200009 |
| Kylvara | Ja |
| Ingredienser | Skinka från gris 100% Iberico, havssalt, antioxidant E-301, surhetsreglerande medel E-331(iii), konserveringsmedel E-252. Förvaras kallt (3-7 °C) |
|---|---|
| Allergener | Nej |
| Energi (Kj/100g) | 1344 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 321 |
| Fett | 21 |
| Varav mättade fettsyror | 7,5 |
| Kolhydrat | 0 |
| Varav sockerarter | 0 |
| Protein | 33 |
| Salt | 4,1 |
