Urbenad parmaskinka från La Torre i Langhirano strax utanför Parma som har specialiserat sig på att producera Prosciutto di Parma DOP i mer än 60 år. De följer naturligtvis de strikta krav som det officiella konsortiet ställer för tillverkning av parmaskinka. Skinkan har en lufttorkningstid på minst 15 månader.
| Varumärke | La Torre |
|---|---|
| Ursprungsland | Italien |
| Nettovikt i kilo | 7 |
| Enhet | Kilo |
| Antal per kolli | 2 |
| Kolli per lav | 4 |
| Lager per pall | 10 |
| EAN-nummer | 2273537000000 |
| Kylvara | Ja |
| Ingredienser | Fläskkött, salt |
|---|---|
| Allergener | Nej |
| Energi (Kj/100g) | 1113 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 267 |
| Fett | 18 |
| Varav mättade fettsyror | 6,1 |
| Kolhydrat | 0,5 |
| Varav sockerarter | 0 |
| Protein | 26 |
| Salt | 4,4 |
