"Prosciutto crudo" - lufttorkad skinka - skuren i kvartar från Quinta Stagione i Parma. MEC-beteckningen indikerar att det är skinka av EU-ursprung som lufttorkas i Italien. Den har en lufttorkningstid på runt 9 månader och har väldigt goda nyanser och aromer vilket göra den till en riktigt fin lufttorkad skinka för priset.
| Varumärke | Quinta Stagione |
|---|---|
| Ursprungsland | Italien |
| Nettovikt i kilo | 1,25 |
| Enhet | Kilo |
| Antal per kolli | 10 |
| Kolli per lav | 6 |
| Lager per pall | 8 |
| EAN-nummer | 2673710000004 |
| Kylvara | Ja |
| Ingredienser | Fläskkött, salt, konserveringsmedel E252 Kaliumnitrat Förvaras under +10°C Ursprungsland: EU |
|---|---|
| Allergener | Nej |
| Energi (Kj/100g) | 932 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 223 |
| Fett | 12 |
| Varav mättade fettsyror | 4,7 |
| Kolhydrat | 0,7 |
| Varav sockerarter | 0,1 |
| Protein | 28 |
| Salt | 6 |
