"Prosciutto crudo" - lufttorkad skinka - skuren i block, från Quinta Stagione i Parma. MEC-beteckningen indikerar att det är skinka av EU-ursprung som lufttorkas i Italien. Den har en lufttorkningstid på cirka 8 månader, under vilken den utvecklar fina smaknyanser som gör den till en riktigt fin skinka.
| Varumärke | Quinta Stagione |
|---|---|
| Ursprungsland | Italien |
| Nettovikt i kilo | 2,5 |
| Enhet | Kilo |
| Antal per kolli | 2 |
| Kolli per lav | 7 |
| Lager per pall | 5 |
| EAN-nummer | 2673720065642 |
| Kylvara | Ja |
| Ingredienser | Fläskkött, salt, konserveringsmedel E252. |
|---|---|
| Allergener | Nej |
| Energi (Kj/100g) | 932 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 223 |
| Fett | 12 |
| Varav mättade fettsyror | 4,7 |
| Kolhydrat | 0,7 |
| Varav sockerarter | 0,1 |
| Protein | 28 |
| Salt | 6 |


