San Daniele är en av Italiens främsta skinkor, i klass med de bästa parmaskinkorna. Den urbenas och lufttorkas i 12 månader i områdets unika mix av havs- och bergsluft. Den pressas för extra mörhet och en söt, raffinerad smak. DOP-märkt och strikt kontrollerad.
| Varumärke | Montorsi |
|---|---|
| Ursprungsland | Italien |
| Nettovikt i kilo | 6,5 |
| Enhet | Kilo |
| Antal per kolli | 2 |
| Kolli per lav | 4 |
| Lager per pall | 8 |
| EAN-nummer | 2079850060456 |
| Kylvara | Ja |
| Ingredienser | Fläskkött, havssalt |
|---|---|
| Allergener | Nej |
| Energi (Kj/100g) | 1145 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 275 |
| Fett | 19 |
| Varav mättade fettsyror | 6,5 |
| Kolhydrat | 0 |
| Varav sockerarter | 0 |
| Protein | 26 |
| Salt | 4,4 |

