Foie gras terrin av hel fransk anklever från Clos Saint Sozy i sydvästra hörnet av Frankrike. Denna variant är "mi-cuit" vilket innebär att den är lätt pocherad, så att den får en silkeslen och fin konsistens. "Entier" indikerar att en och samma lever har använts, till skillnad från en foie gras med beteckningen "bloc". Foie gras Entier är därför av högre kvalitet än foie gras Bloc.
Varumärke | Clos Saint Sozy |
---|---|
Ursprungsland | Frankrike |
Nettovikt i kilo | 1 |
Enhet | Styck |
Antal per kolli | 3 |
Kolli per lav | 8 |
Lager per pall | 15 |
EAN-nummer | 3443705059947 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Foie gras av anka, salt, peppar, konserveringsmedel: natriumnitrit (E250), antioxidant: askorbinsyra (E300) |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 2266 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 550 |
Fett | 57 |
Varav mättade fettsyror | 24 |
Kolhydrat | 2,2 |
Varav sockerarter | 1,7 |
Protein | 7,1 |
Salt | 1,2 |