Colatura di Alici, ansjoviskoncentrat 1 l

2021 Skriv ut
Ansjovis fiskad i Medelhavet och bearbetad inom högst två dagar från fångst. Ansjovisen sorteras ut och sätts under press i saltvatten, där de fermenterar innan de sedan pressas ytterligare och det är sedan vätskan härifrån som långsamt filtreras och hälls upp i en flaska som kallas Colatura di Alici (Garum). Det ger en intensiv smak av ren umami. Italienarnas svar på den asiatiska fisksåsen.
Nettovikt i kilo 1
Enhet Styck
Antal per kolli 12
EAN-nummer 8012464000924
Kylvara Ja
Ingredienser Extrakt från ansjovis i saltlag, salt.
Allergentyp Fisk och produkter baserade på fisk
Allergener Ja
Energi (Kj/100g) 883
Energi (Kcal/100g) 211
Fett 13,7
Varav mättade fettsyror 3,1
Protein 21,9
Salt 19,7