Härlig sardellpaté från Talatta på Sicilien, som har fångat och bearbetat ansjovis i mer än ett sekel. Används till exempel som smakförstärkare i såser eller dressingar m.m. Ansjovisen fiskas i Kantabriska havet som utgör den södra delen av Biscayabukten.
| Ursprungsland | Italien |
|---|---|
| Nettovikt i kilo | 0,06 |
| Enhet | Styck |
| Antal per kolli | 48 |
| Kolli per lav | 15 |
| Lager per pall | 7 |
| EAN-nummer | 878266000511 |
| Kylvara | Nej |
| MSC certifierad | Ja |
| Ingredienser | Ansjovis 88%, olivolja, salt. FAO Fiskezon: FAO 37 (fiskemetod med snurrevad) Förvaring: Torrt och svalt Förvaring: Öppnad kan produkten förvaras i kylskåp max 15 dagar. |
|---|---|
| Allergentyp | Fisk och produkter baserade på fisk |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 998 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 239 |
| Fett | 15 |
| Varav mättade fettsyror | 1,9 |
| Kolhydrat | 0,1 |
| Varav sockerarter | 0 |
| Protein | 25 |
| Salt | 6 |
