Sardeller, saltade 500 g

418 Skriv ut
En mycket speciell sorts sardeller som lagrats i salt i 6 månader. Detta ger en unik balanserad smak som inte liknar den typiska sardellsmaken. Den färska fisken bearbetas samma dag som den fångas. Huvud och inälvor tas bort, fisken sköljs i kallt vatten och läggs i kar med saltlake under 6 månader. Efter mogningen tas skinn och ben bort och ansjovisen packas. 9-11 cm
Nettovikt i kilo 0,5
Enhet Styck
Antal per kolli 10
Kylvara Ja
Ingredienser Italiensk ansjovis, salt. FAO Fiskezon: FAO 37 (fiskemetod med snurrevad)
Allergentyp Nötter,Fisk och produkter baserade på fisk
Allergener Ja
Energi (Kj/100g) 625
Energi (Kcal/100g) 149
Fett 2
Varav mättade fettsyror 0,5
Protein 30
Salt 16