Vongole från Italien, även kallad venusmussla. Pasta alle vongole är en traditionell maträtt i Italien men vongole användas till mycket mer, sauterad i en kastrull med vitlök och serveras med rostat bröd. Utan skal i glasförpackning. Torrvikt: 65g
| Varumärke | Agostino Recca |
|---|---|
| Ursprungsland | Italien |
| Nettovikt i kilo | 0,13 |
| Avrunnen vikt i kilo | 0,065 |
| Enhet | Styck |
| Antal per kolli | 12 |
| Kolli per lav | 24 |
| Lager per pall | 10 |
| EAN-nummer | 8012464000306 |
| Kylvara | Nej |
| Ingredienser | VENMUSSLOR, avkok från VENMUSSLA, salt, citronsyra. FAO Fiskezon: FAO 37.4.2 (Fiskemetod: Bottenskrapa) Förvaring: Öppnad kan produkten förvaras i kylskåp max 3 dagar. |
|---|---|
| Allergentyp | Spår av kräftdjur,Spår av fisk,Blötdjur och produkter baserade på blötdjur |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 324 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 76 |
| Fett | 0,5 |
| Varav mättade fettsyror | 0 |
| Kolhydrat | 2 |
| Varav sockerarter | 0 |
| Protein | 16 |
| Salt | 0,9 |
