Pascal Beillevaire driver mejeriet Fontenille i Deux Sevres 20 mil norr om Bourdeaux i Frankrike och denna getostrulle betraktas som stjärnan i deras produktion. Ett 100%-igt hantverk som utförs enligt gamla traditioner. Lagrad i ca 2 veckor. Den har en frisk och typisk getostsmak, är mycket vit i färgen och med en något ojämn yta. Njut av den ensam med ett gott bröd eller i en sallad.
Ursprungsland | Frankrike |
---|---|
Nettovikt i kilo | 1 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 3 |
EAN-nummer | 3483130006246 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Termiserad GETMJÖLK, löpe, salt |
---|---|
Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1437 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 346 |
Fett | 28 |
Varav mättade fettsyror | 16,6 |
Kolhydrat | 1,4 |
Varav sockerarter | 0,8 |
Protein | 22,2 |
Salt | 1,3 |