Chèvre Affiné 4 mån, hel 10 kg
NL111Skriv ut
Osten görs på ett litet mejeri där man fortfarande arbetar med traditionella ostkar där vasslen urskiljs naturligt från ostmassan vilket gör att man behåller de goda egenskaperna från getmjölken. Något som är viktigt för utvecklingen av smaken under lagringsprocessen. Lagringen på fyra månader sker i grottor. Då utvecklar osten sin speciella karaktär och får en mjuk nästan krämig konsistens.
Nettovikt i kilo | 10 |
---|---|
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 1 |
EAN-nummer | N/A |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Pastöriserad getMJÖLK, salt, mjölksyrabakterier, animaliskt löpe(från kalv) Natriumnitrat E251, kalciumklorid. |
---|---|
Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1676 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 399 |
Fett | 33,7 |
Varav mättade fettsyror | 20,6 |
Kolhydrat | 0 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 24 |
Salt | 2 |