Specialitet från staden Agour som ligger i den franska delen av Baskien. Lagrad i minst 3 månader. En härligt nyanserad ost som överraskar med sin mjukhet och krämiga konsistens. Blandost av får och get.
| Varumärke | Agour |
|---|---|
| Ursprungsland | Frankrike |
| Nettovikt i kilo | 4,39 |
| Enhet | Kilo |
| Antal per kolli | 2 |
| Kolli per lav | 6 |
| Lager per pall | 8 |
| EAN-nummer | 2328040800007 |
| Kylvara | Ja |
| Ingredienser | Pastöriserad get- (66%) och fårMJÖLK (33%), salt, löpe, mjölksyrabakterier. |
|---|---|
| Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1706 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 412 |
| Fett | 36 |
| Varav mättade fettsyror | 24 |
| Kolhydrat | 0 |
| Varav sockerarter | 0 |
| Protein | 22 |
| Salt | 1,2 |


