En specialitet från staden Agour i den franska delen av Baskien. Lagrad i minst tre månader. Tillverkas på 80% komjölk och 20% fårmjölk.
| Varumärke | Agour |
|---|---|
| Ursprungsland | Frankrike |
| Nettovikt i kilo | 3,7 |
| Enhet | Kilo |
| Antal per kolli | 2 |
| Kolli per lav | 6 |
| Lager per pall | 8 |
| EAN-nummer | 2328047800000 |
| Kylvara | Ja |
| Ingredienser | Pastöriserad får (20%)- och koMJÖLK (80%), salt, ostlöpe, mjölksyrabakterier, lysozym E1105. |
|---|---|
| Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos),Ägg och produkter baserade på ägg |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1723 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 416 |
| Fett | 36 |
| Varav mättade fettsyror | 24 |
| Kolhydrat | 0 |
| Varav sockerarter | 0 |
| Protein | 23 |
| Salt | 1,7 |

