Tillverkas av opastöriserad komjölk och lagras varsamt i grottorna vid S:t Antoine i regionen Franche-Comté i Frankrike. Tillverkningstekniken är mer än tusen år gammal. Idag testar man kvaliteten noga innan de säljs vidare. För att få AOC stämpeln och den speciella gröna etiketten måste dom uppnå minst 15 på en 20 gradig skala.
Ursprungsland | Frankrike |
---|---|
Nettovikt i kilo | 2,84 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 6 |
EAN-nummer | 2934516028808 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Opastöriserad MJÖLK från ko, löpe, salt och mjölksyrabakterier. |
---|---|
Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1740 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 417 |
Fett | 33 |
Varav mättade fettsyror | 0 |
Kolhydrat | 0 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 0 |
Salt | 0 |