Förtjusande holländskt osthantverk gjord av den bästa ängsmjölken från betande kor som rör sig fritt på de holländska ängarna i minst 120 dagar om året. Tillverkningsmetoden är densamma som används för att göra klassisk Gouda, varefter osten lagras naturligt på traditionella trähyllor, vilket bidrar till att främja utvecklingen av de underbara smaknyanser som denna ost innehåller.
Ursprungsland | Nedeländerna |
---|---|
Nettovikt i kilo | 4 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 4 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Pastöriserad koMJÖLK, salt, mjölksyrabakterier, löpe, konserveringsmedel: E251, färgämne: E160a. |
---|---|
Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1683 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 406 |
Fett | 33,5 |
Varav mättade fettsyror | 21 |
Kolhydrat | 0 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 26 |
Salt | 2,01 |