En lagrad tremjölksost med rosmarin - från Làcteos Martinez i La Rioja, som gör de mest fantastiska spanska bondostarna. Los Cameros tillverkas av ko-, get- och fårmjölk från lokala gårdar, lagras i 6 månader (curado) och tvättas i olivolja under och slutligen täcks osten med rosmarin. En underbar hårdost med toner av gyllene smör, varm grädde och rostade nötter och med en fin smak av rosmarin.
| Varumärke | Los Cameros |
|---|---|
| Ursprungsland | Spanien |
| Nettovikt i kilo | 3,3 |
| Enhet | Kilo |
| Antal per kolli | 2 |
| Kolli per lav | 7 |
| Lager per pall | 8 |
| EAN-nummer | 8421392010408 |
| Kylvara | Ja |
| Ingredienser | Pastöriserad KOMJÖLK (min. 60%), FÅRMJÖLK (min 20%), GETMJÖLK (min. 6%), salt, löpe (från får), konsistensmedel: kalciumklorid, mjölksyrakultur, konserveringsmedel: Lysozym (ÄGG). Ej ätbar skorpa, innehåller konserveringsmedel: E-202 och E-235. Skorpan är täckt med rosmarin. |
|---|---|
| Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos),Ägg och produkter baserade på ägg |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1770 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 427 |
| Fett | 36,4 |
| Varav mättade fettsyror | 25,7 |
| Kolhydrat | 1 |
| Varav sockerarter | 1 |
| Protein | 23,9 |
| Salt | 1,8 |

