Sant’Anna gör ekologisk parmesan på översta kvalitetsnivån. De driver hela sin produktion från start till slut – från åker och mjölk till mejeri och förpackningar. Denna Parmigiano Reggiano DOP har en lagringstid på minst 24 månader och har en unik fyllig och nyanserad smak och struktur. Vann silver i WCA2021-2022.
Varumärke | Sant'Anna |
---|---|
Ursprungsland | Italien |
Nettovikt i kilo | 2,3 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 4 |
Kolli per lav | 6 |
Lager per pall | 7 |
EAN-nummer | 2328048600005 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Opastöriserad koMJÖLK, salt, löpe (animalisk från kalv). |
---|---|
Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1671 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 404 |
Fett | 30 |
Varav mättade fettsyror | 20 |
Kolhydrat | 0 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 32 |
Salt | 1,6 |