Äkta parmesan; Parmigiano Reggiano DOP. Namnet är skyddat och osten framställs av opastöriserad mjölk från lokala kor i ett tydligt definierat område mellan Parma och Bologna. Korna får endast utfodras med gräs och hö. Osten tillverkas fortfarande för hand under noggrant kontrollerade former. Lagrad i minst 24 månader.
| Ursprungsland | Italien |
|---|---|
| Nettovikt i kilo | 2 |
| Enhet | Kilo |
| Antal per kolli | 8 |
| Kolli per lav | 7 |
| Lager per pall | 5 |
| EAN-nummer | 2205819000007 |
| Kylvara | Ja |
| Ingredienser | Opastöriserad koMJÖLK, salt, löpe. Fett i torrvikt. min. 32%. Ursprung: Italien |
|---|---|
| Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1671 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 402 |
| Fett | 30 |
| Varav mättade fettsyror | 20 |
| Kolhydrat | 0 |
| Varav sockerarter | 0 |
| Protein | 32 |
| Salt | 1,6 |
