Äkta parmesan; Parmigiano Reggiano DOP. Namnet är skyddat och osten framställs av opastöriserad mjölk från lokala kor i ett tydligt definierat område mellan Parma och Bologna. Korna får endast utfodras med gräs och hö. Osten tillverkas fortfarande för hand under noggrant kontrollerade former. Lagrad i minst 24 månader.
Ursprungsland | Italien |
---|---|
Nettovikt i kilo | 2 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 8 |
Kolli per lav | 7 |
Lager per pall | 5 |
EAN-nummer | 2205819000007 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Opastöriserad koMJÖLK, salt, löpe. Fett i torrvikt. min. 32%. Ursprung: Italien |
---|---|
Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1671 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 402 |
Fett | 30 |
Varav mättade fettsyror | 20 |
Kolhydrat | 0 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 32 |
Salt | 1,6 |